flipsidetomusic.com - Mammas Dont Let Your Babies Grow Up To Be Cowboys

Notable posts

Blir ju helt perfekt

Nu sitter man och njuter lite ju bäst man kan bara. Det är ju nämligen så att man ska köpa en ny dator. Det är iallafall bestämt nu tror jag ialalfall så får man väl se vad man ska lyckas med. Det är ju alltid roligt med lite såna här grejer att kunna hålla på med. Jag älskar allt som har med datorer att göra. Så nu ska jag byta upp mig och det tror jag kommer bli riktigt bra när man bara har fixat allt iordning så att säga. Så köper man ifrån usa med så blir det helt ...

Mat som är god

Skall det till att anordnas fest? Är det enkelt som många tror eller ska man försöka få till det hela medan man kommer underfund med att catering på Värmdö är det bästa som man kan göra? Ja, detta med catering kan vara lite enklare än vad man tror och jag har hela tiden ansett att man inte längre behöver det som många anser vara det viktigaste på en fest, vilket är alkohol. Ja, detta med alkohol är verkligen en bra lösning och jag tycker att man ska till att testa det hela genom att man tar in en expert ...

Dokumentera resan

Vi hade en resefotograf med oss på vår forskningsresa till Antarktis och det var väldigt bra för man kan inte ta foton samtidigt som det är så mycket annat att tänka på men när man har en fotograf med sig bara för det syftet blir det många bilder man får med sig som är ovärderliga och välkomna som fina minnen och lärorika för framtiden. Det är också svårt att tänka på alla faktorer när man ska fotografera för att få bra bilder, därför är det bra att ha med sig ett proffs som vet hur det ska gå till. Vår ...

Köpa drömbåten

Att äga en båt kan vara drömmen för många och en del anser att det är den ultimata upplevelsen och det bästa sättet att semestra på. Ja, detta är ju personligt men jag anser att man verkligen skall göra så mycket som det bara går för att på det sättet kunna ta ett båtlån och göra en så bra situation av det hela som det bara går. Visst är det bra och visst skall man se till att få ut det som man verkligen vill genom att man får en riktigt bra deal på alla andra saker. Men om ...

De man vill sätta först

Så lycklig man kan vara över så lite. Har nämligen lyckats grymt bra för har fixat ett nytt hem till min familj. Det handlar om ett super fint radhus i västerhaninge så detta kommer bli helt perfekt verkligen och jag är ju bara så sjukt nöjg på läget just nu. Så här gäller det att man gör så gott man bara kan nu för att det ska bli roligt och för att alla ska ha exakt vad de behöver i min familj. Området och miljön för mina barn är ju något som man alltid vill sätta först så klart så ...

Allt har sin tid

Vi hade i närheten där jag bodde förut en mopedverkstad. Mopedverkstad i Stockholm tillhör till ovanligheterna numera. Kan kanske vara att delar är svårare att beställa om det nu kan beställas överhuvudtaget. Den lilla verkstan som befann i mina kvarter stängdes på grund av att ägaren gick i pension. I min ungdom meckade killarna själva med sina moppen. Och oj vad det trimmades. Det var lite roligt att titta på dessa fjortisar som kavlat upp ärmarna. Helt plötsligt var de experter på motorer och ville imponera flickorna. Det är en tid i uppväxten som sådant spelar stor roll.

Att inte ta lätt på saker och ting

Idag har jag varit lite och kollat på om och var man ska satsa om man ska hyra maskiner i Vingåker. Det känns ju jätte spännande för nu ska vi verkligen sätta in stöten och göra så att det blir så bra det bara kan bli. Vi har ju lite mål att nå här på firman och det kommer ju så klart inte av sig självt utan här gäller det att man gör så gott man kan. Sätter upp exakt hur man vill ha det och hur man ska göra. Jag är ju en sådan som är mycket för utveckling ...

Plugga i norr

Ska man se till att skaffa ett jobb så kan man göra det på riktigt och verklige plugga och göra det bra. Men jag tycker också att man ska se till att ta en utbildning som ser till att ge en skjuts framåt och inte bakåt. Komvux i Norrtälje kan hjälpa en att nå det målet och se till att man pluggar bra och får det som man verkligen önskar att få nämligen en bra utbildning som ger jobb. Ja, jag tycker att det ska göras hos fler som kanske inte har jobb eller lägger manken till. Om man ...

Ik ben wel eens benieuwd

Volgende week ga ik samen met een makelaar eens een deel kantoren bekijken waar ik misschien een eigen bedrijf in op zou kunnen starten. Ik ben al een lange tijd zelf aan het zoeken naar een kantoor hier in de buurt maar die zoektocht had me niets opgeleverd, daarom dat ik nu dus hulp heb ingeschakeld van een makelaar die me misschien wel verder kan helpen. Een van de kantoren die hij me wil laten zien is een flexplek in Utrecht en ik ben wel eens benieuwd of iets dergelijks me zou aanstaan. Ik had er in ieder geval nog ...

Conference location

I've been at two conferences in France before and I'm soon going on my third. I have to say that it's the best place for conferences that I know of anyway. So I'm really looking forward to this. The good thing about these conferences is that they have a great environment where you can really listen and focus on the conference and nothing else. So that is great and something really important when having a conference. So the location is a really important thing when planning one.